Tatran Hostinné - Červený Kostelec 1:3 (0:3) 16.5.09
f s Statistiky

Domácí zaspali úvod a zápas nezvládli...

 

TATRAN HOSTINNÉ          - 1

TJ ČERVENÝ KOSTELEC  -3

poločas – 0:3

 

branky Tatranu:  36´T.Baše

hráč zápasu: 

Sestava:                      J.Zítko

R.Stránský      J.Vacek       O.Schwaninger    O.Jelínek

   L.Dymák    L.Zajíček       L.Przybyla   M.Ouhrabka

                  P.Grim                        T.Baše

 

  

     Hosté přijeli k zápasu hodně odhodlaní a měli co oplácet. Tatran totiž na podzim bral všechny body v Kostelci za vítězství 2:3! Tentokrát však na svého soupeře nestačil.

Ten začal náporem , který zužitkoval již v 8´po chybě Jelínka – 0:1! Do mátožné obrany přišla další rána v 11´. Nádherná střela ze třiceti metrů zapadla za Zítkova záda! To byla studená sprcha pro Tatran, ze které se v první půli nedokázal vymanit. Téměř hostujícího brankáře neohrozil. Nedokázal podržet míč a prohrával většinu soubojů. Navíc ve 32´přijde další branka z rychlého brejku a o osudu zápasu je rozhodnuto – 0:3! Poločasová statistika hovoří za vše – střely 1:10!

Po změnách v sestavě se hra domácích oživila. Již ve 36´proniká odvážně do pokutového L.Pzybyla , ale jeho zakončení je zablokováno. Do odražené střely se opře  T.Baše a Tatran snižuje – 1:3! Následující dvacetiminutovka je jasně v režii domácích. Hosté téměř nepřekročí půlící čáru. Další snížení stavu však nepřichází, a to ani po výborné šanci Przybyli v 65´. Ten zbrkle zakončuje. Závěr je již v mírné křeči Tatranu a hosté si své vítězství vybudované v prvním poločase již pohlídají.                                                                              

Střídání: 35´L.Zajíček (P.Šmucer), 59´L.Dymák,O.Schwaninger (D.Peterka,D.Buchar),69´T.Baše (D.Rosa )

Nutné říci, že se k utkání nedostavil delegovaný rozhodčí Korec(?) a musel nastoupit domácí trenér Áda Novák. Pískal dle možností a děkujeme. Rozhodčí nebyl natolik slušný , aby se za nedostavení k zápasu omluvil! Na KFS se však za tento nedostatek ,,kluci“ nějak domluví!

 

Autor: Boris Kováč
20.05.2009
foto
Přečteno: 1580x

Související články


Diskuse k článku

Pro přidávání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
02:25:50 © Luboš Horák (2008 - 2024)