FC Vrchlabí B- Tatran Hostinné 4:2 (1:2) 10.5.09
f s Statistiky

První mužstvo tabulky utkání zvládlo...

 

FC VRCHLABÍ  ,B´             - 4

TATRAN HOSTINNÉ         - 2

poločas -1:2

 

branky Tatranu:  9´L.Zajíček, 32´L.Przybyla

hráč zápasu: 

Sestava:                   T.Baše

D.Buchar    J.Vacek       D.Peterka   R.Stránský

 L.Dymák  L.Zajíček    L.Przybyla   M.Ouhrabka

     P.Šmucer                             P.Grim

 

Domácí v úvodu mírně zaspali. První mužstvo tabulky v 9´dost ležérně bránilo přímý kop Leška Przybyli a hned z první střely na branku prohrávali -0:1! To se přesně na zadní tyči hlavou trefil L.Zajíček. Poté přišlo několik nepřesných zakončení vrchlabských a dva skvělé zákroky Bašeho. Ve 32´po kombinaci Dymáka s Przybylou se obrana domácích opět otevře a druhý jmenovaný střelou z hranice pokutového území zvyšuje na -0:2! Velmi překvapivý průběh. V poslední minutě první části se však domácí přeci jen dočkají branky. Po ruce Vacka zahrávají přímý kop z třiceti metrů. Velmi dobře zahraný centr zapadne za obranu, Baše míjí a míč se odráží od břevna přímo k nohám domácího hráče – 1:2(35´)!

V první desetiminutovce druhého poločasu přijde drtivý tlak domácího mužstva , ve které se v podstatě rozhodne o bodech.

Ve 44´po velmi pěkné kombinační akci středem obrany je vyrovnáno – 2:2!

47´- zbytečný faul na hranici pokutového území z pravé strany – zahráno geniálně do šibenice, když gólman Baše čekal spíše centrovaný míč – 3:2!

Ale to bylo tak všechno, na co se od domácích dalo koukat. Baše si mohl dát klidně židli mezi tyče, neboť střelci pálili všude možně, než do branky. Nakonec se jim to mohlo nevyplatit, přestali hrát a Grim v 65´mohl stav srovnat. Postupoval sám na domácího brankáře, ale v rozhodujícím momentě šanci nezvládne. V závěrečné minutě podcení obrana Tatranu dlouhý nakopnutý míč a z brejku vrchlabští pečetí – 4:2(70´)!

 

Střídali: 23´M.Ouhrabka (O.Jelínek), 60´D.Peterka(O.Schwaninger)

Autor: Boris Kováč
13.05.2009
foto
Přečteno: 1657x

Související články


Diskuse k článku

Pro přidávání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
04:04:27 © Luboš Horák (2008 - 2024)