FKM Javorka - Tatran Hostinné 3:0 (1:0) 26.4.09
f s Statistiky

Tatran v Bělohradě totálně zklamal...

 

FKM    JAVORKA       - 3

TATRAN HOSTINNÉ - 0

poločas      1:0

branky Tatranu: 

hráč zápasu: 

Sestava:                      J.Zítko

D.Buchar      J.Vacek       O.Schwaninger   R.Stránský

  M.Ouhrabka   L.Przybyla    L.Zajíček    Š.Svoboda

         P.Grim                                         T.Baše

 

Tatran bohužel nenavázal na předchozí dobré výkony. V Bělohradě totálně zklamal, a to domácí nepředvedli nijak excelentní výkon.

Tatran měl v prvním poločase výhodu silného větru v zádech, ale nedokázal jí využít. Narodily se dvě šance , kdy Grim pálil ze slibné akce nad (13´) a Baše lobem překonal gólmana , ale i branku(19´).K tomu je nutné přičíst ,,přehlédnutí“ podražení Przybyli v pokutovém území. Domácí odpověděli v 35´z přímého kopu první střelou na branku. Střela orazítkovala tyč a k následné dorážce zadáci Tatranu jen přihlíželi – 1:0!

Po změně stran se výhody silné podpory větru domácí zhostili lépe. Dostávali se častěji za naší obranu, ale bez efektu. Fotbal nebyl moc ke koukání. Podepsal se na tom hlavně silný vítr s množstvím antuky z vedlejšího hřiště. Ve 43´obrana Tatranu zaspala a Javorka střelou pojišťuje vedení – 2:0! Poté se dvakrát předvede v brance Zítko, když likviduje příležitosti domácích. Do šance se dostane i Tatran , ale ani Baše a ani Grim skóre nemění. A tak v závěru se podaří domácím rychlý brejk do otevřené obrany, které ukončuje fotbalové trápení – 3:0 (68´)! Tento zápas si žáci Tatranu určitě za rámeček nedají a již nyní musí myslet na daleko těžší zápas za týden proti Slávii Hradec Králové .Bohužel jen o malinko lepší než mizerný výkon podala rozhodčí   Messnerová z Pecky. Domácí mužstvo si po druhém poločase výhru zasloužilo.

 Střídali:  36´L.Zajíček a Š.Svoboda (L.Dymák a P.Šmucer), 55´M.Ouhrabka (D.Peterka)

ŽK: 47´O.Schwaninger                                                                                 

 

     

 

Autor: Boris Kováč
28.04.2009
foto
Přečteno: 1677x

Související články


Diskuse k článku

Pro přidávání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
19:32:43 © Luboš Horák (2008 - 2024)