Tatran Hostinné - Baník Žacléř 5:0 (2:0) 18.4.09
f s Statistiky

Žáci rozstříleli Baník ...

 

TATRAN  HOSTINNÉ  - 5

BANÍK  ŽACLÉŘ          - 0

poločas    2:0

 

branky Tatranu:  18´P.Grim, 31´L.Przybyla, 41´a 68´T.Baše, 65´J.Vacek

hráč zápasu: 

Sestava:                        J.Zítko

D.Buchar      J.Vacek        O.Schwaninger   R.Stránský

  M.Ouhrabka   L.Przybyla   L.Zajíček    Š.Svoboda

      P.Grim                                              T.Baše

 

Po úspěšném jarním vstupu chtěl Tatran výkon zopakovat i na domácím trávníku. Na podzim v Žacléři prohrál 1:2, ale tentokrát v zápase jasně dominoval. Už od první minuty hosty zatlačil před pokutové území a čekalo se na gól. Po čtvrt hodině měli šanci Baše a Schwaninger.

 V 18´však branka padne. Po skrumáži v brankovišti se nejlépe orientuje Grim a jeho ,,dělovka“ znamená – 1:0! Domácí pokračují v útočné hře. Baník přehrávají hlavně v rychlosti, a ten si pomáhá často faulem. Tak se dostane třikrát ke slovu Przybyla k přímému kopu. Jednou se trefí výstavně – šibenice znamená zvýšení skóre – 2:0 ( 31´) !

Po změně stran se obrázek nemění. V další šanci proniká Grim do pokutového území a je sražen brankářem – penalta. Ve 41´ji zahrává Baše a nemýlí se – 3:0!

Tatran prostřídá některé hráče a mírně poleví v aktivní hře. Dovolí Baníku několik šancí, ale vše bez gólového efektu. V závěrečné desetiminutovce opět zapne naplno. Nejen že udrží Zítko nulu, ale přidá ještě dvě branky navrch.

Nejprve vyveze stoper Vacek míč ze své poloviny a nijak se nerozpakuje se střelou. Ta z poměrné dálky zapadne za gólmanova záda. Ten se musel v tento moment mírně červenat.

65´- 4:0!

Pak v samém závěru ještě zmatky v pokutovém území Baníku a několik odražených střel. Ta Bašeho se do branky již vešla – 5:0 (68´)!  Tatran dohrál zápas v poklidu a do hry se dostalo všech pět hráčů lavičky.

Střídání: 36´Š.Svoboda (L.Dymák), 46´R.Stránský (O.Jelínek)a L.Zajíček(D.Peterka),

61´P.Grim(D.Rosa) a M.Ouhrabka(P.Šmucer)

        

 

 

Autor: Boris Kováč
01.07.7600
foto
Přečteno: 1702x

Související články


Diskuse k článku

Pro přidávání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
07:50:45 © Luboš Horák (2008 - 2024)