SK Sobotka - Tatran Hostinné 1:1 (0:0) 12.4.09
f s Statistiky

Starším žákům začalo fotbalové jaro...

 

SK  SOBOTKA             - 1

TATRAN HOSTINNÉ  - 1

poločas   0:0

 

branky Tatranu:  37´ Š.Svoboda

hráč zápasu: 

Sestava:                 J.Zítko           

D.Buchar       J.Vacek    O.Schwaninger   O.Jelínek

M.Ouhrabka    L.Zajíček   L.Przybyla   Š.Svoboda

       P.Grim                                   T.Baše

 

Fotbalové jaro nám začalo o velikonoční neděli se soupeřem, se kterým končil dohrávkou podzim 2008. Tento zápas prohrál Tatran 1:3. Proto nastupoval s respektem k domácímu celku, ale vůbec ne s nějakou defenzivní taktikou. Mužstvo mělo v ,,popisu práce“ ofenzivní hru , a jak se pak později ukázalo , tak správně. Tatran v prvním poločase hrál hodně času na polovině domácích, a tím je nepustil k obávanému tlaku. Bojovný poločas tak skončil bez branek, neboť ani jedno mužstvo si nevypracovalo vyloženou gólovou šanci.

To druhá část začala pro domácí šokem. Ve 37´potáhne Baše po pravé straně míč a posílá střílený centr do pokutového území. Na jeho přihrávku si naběhne šutér Svoboda a střelou bez přípravy k tyči posílá Tatran do vedení – 0:1 ! Tento moment nastartuje hosty ještě k větší aktivitě. Mezitím se dostanou i domácí do stoprocentní šance – za Zítka zaskakuje Jelínek výkopem z branky. V následné dvacetiminutovce je Tatran lepší. Gólově se však neprosadí ani po střele Grima ( 60´- břevno). V téže minutě však dojde k nedorozumění před Zítkem. Nastřelený míč se odráží od jednoho ze zadáku Tatranu  přímo na nohy útočníka Sobotky. Ten šancí nepohrdne a v poklidu podél Zítka srovnává stav utkání – 1:1! V poslední deseti minutách se rozpoutá pravá fotbalová bitva. Hra nahoru dolů a šance na obou stranách. Skóre se však nemění, ale fotbal se musel líbit všem přihlížejícím divákům. Hráči Tatranu zaslouží za výkon pochvalu.

Statistika: střely – 7: 13, rohy – 3:5

Střídání:   65´ M.Ouhrabka (P.Šmucer)

                                                                                  

 

 

Autor: Boris Kováč
15.04.2009
foto
Přečteno: 1848x

Související články


Diskuse k článku

x (Neregistrovaný) - 16.04.2009 09:46                        
Mám pocit, že vás Sobotka 3/4 zápasu přehrávala a vypracovala si mnohem více brankových šancí a není vůbec pravda, že Hostinné hrálo na po většinu času na soupeřově polovině (disapprovingly) Bohužel, gól z ničeho (snad z 1. střely na branku) udělal s psychikou své (exclamation mark) Bránit v 10 umí každý (applause)
xx (Neregistrovaný) - 17.04.2009 15:45                        
for x: Já mám též pocit, že na webových stránkách SK Sobotka ma o dost zkreslený článek vuči realitě....a taky mám pocit že Tatran hrál na polovině Sobotky a ten gol byl z ničeho pač váš brankář než potom skočil.....
kovac (Neregistrovaný) - 17.04.2009 22:10                        
Asi nejde o život, nicméně si neodpustím reagovat na první příspěvek x faktora ze 16.4.Pocity můžeš mít rozličné,avšak dle statistiky ze zápasu byl poměr střel jen za první poločas 4:7. A branka padla až v části druhé a jistojistě k Vám Tatran nepřijel bránit. Musíte tedy zapracovat hlavně na psychice hráčů, pokud s nimi tolik zamával ,,náhodný" gól.
dens (Neregistrovaný) - 18.04.2009 15:10                        
Remíza je zasloužená jak pro Tatran tak pro Sobotku....(exclamation mark) bylo tovyrovnané utkání.....
Zajíc (Neregistrovaný) - 18.04.2009 15:14                        
njn stene bych rekl ze sobotka hrala lip
Pro přidávání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
18:19:25 © Luboš Horák (2008 - 2024)