Tatran Hostinné - SK Sobotka 1:3 (0:2) 25.10.08
f s Statistiky

Hosté nám ukázali , jak se proměňují gólové šance...

 

branky Tatranu:  72´ T.Baše

hráč zápasu:              R.Stránský

Sestava:                     T.Baše            

D.Buchar      J.Vacek           O.Schwaninger   R.Stránský

  L.Dymák      P.Grim        L.Przybyla      M.Ouhrabka

                       P.Salač        P.Šmucer

 

V posledním podzimním kole Krajské soutěže žáků hostil Tatran nováčka ze Sobotky. Přesto, že hraje soutěž prvně , nevede si špatně – 4. místo.Domácí dle očekávání začali náporem. Již ve 3´měl tutovku Salač, ale brankář jej skvělým zákrokem vychytal. Do dalších možností se postupně dostali Grim a Šmucer. V 10´přijde zaváhání Stránského a Vacek již nestihne zastavit rozběhnutého hráče soupeře – 0:1! V 18´se nepodaří dobře vyřešit rozehrávku stoperu Vackovi a hosté opět rychlým brejkem ohrozí Bašeho. První střelu brankář vyráží , ale na následnou dorážku hlavou již nestačí. Tento moment hodně zaváněl postavením mimo hru – praporek byl však dole – 0:2! Po této brance se dostali domácí do útlumu. Za zmínku stojí pouze nastřelená zeď po přímém kopu Salače.

Do druhého poločasu jde Tatran  se zásadní změnou v brance. Do ní se postavil Zítko a dosavadní brankář Baše nastupuje jako posila na hrot. Odhodlaní domácí ještě s výsledkem něco udělat však dostali další ránu v 38´zápasu. Krajní záložník soupeře si pohraje postupně se třemi našimi hráči a připraví rozhodující moment pro hosty – 0:3! Šance Tatranu tak spadly na minimum. Přesto pokračoval ve snaze , hosty zatlačili a ti chvílemi nevěděli kam dříve skočit.

Bohužel v koncovce toho mnoho nepředvedl. Vyloženou šanci měl Baše ve 49´, kdy postupuje sám na branku , ale netrefí ani mezi tyče! Postupem času přibude nepřesnost na kopačkách domácích a zápas dohrává v křeči. Nic na tom nezmění ani branka Bašeho v 72´. Jeho střela se odrazí od bránícího hráče a od tyče končí v síti –1:3! Soupeř nakonec vítězí zaslouženě , neboť dokáže svoje šance využít.

Střídání: 36´P.Šmucer (J.Zítko), 50´M.Ouhrabka ( Š.Svoboda), 56´P.Grim(L.Zajíček), 62´L.Dymák (D.Rosa), P.Salač(M.Cerman).

                                                                                  

Autor: Boris Kováč
27.10.2008
foto
Přečteno: 1835x

Související články


Diskuse k článku

sksobotka-zaci.estranky.cz (Neregistrovaný) - 31.10.2008 16:23                        
Díky kluci za super utkání. Kousali jste, ale bohužel se hraje na góly :-)
Pro přidávání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
17:25:56 © Luboš Horák (2008 - 2024)