Tatran Hostinné - 1 FK Nová Paka 3:1 (2:1) 20.9.08
f s Statistiky

branky Tatranu:  21´a 30´Š.Svoboda, 61´D.Peterka

hráč zápasu: 

Sestava:                        J.Zítko

O.Jelínek     J.Vacek           O.Schwaninger     D.Buchar

L.Dymák       T.Baše         L.Przybyla          M.Ouhrabka

                     P.Salač                    Š.Svoboda

 

Starší žáci pokračují ve vítězném tažení. Proti Nové Pace se však vítězství rodilo velmi těžce.

Domácí začali lépe, již v 6´měl tutovku Baše! Ovšem byli to hosté, kteří otevírají skóre. V 15´chybuje Zítko, když včas nevyběhne. Soupeř tak pohodlně zakončí střelou k tyči – 0:1!

V 21´důrazný Salač dohrává souboj na brankové čáře. Brankář hostí neudrží míč a Svoboda jej doráží do sítě – 1:1! Domácí jsou pak ve velkém náporu. Přijde série několika rohů ,ale zakončit se nepodaří. Ve 27´je sražen Svoboda v pokutovém území. Exekutorem je Schwaninger, ten však střílí přímo do náruče brankáře. Je to letos již třetí penalta , kterou Tatran zahazuje! Ve 30´domácí svojí převahu zúročí. Svoboda střelou pod brankářem otáčí skóre – 2:1! O dvě minuty později si svojí nedisciplinovaností vykoleduje Salač žlutou kartu. A jelikož je v pořadí druhá, musí předčasně na sodovku. Oslabil mužstvo naprosto zbytečně.

Po přestávce musel Tatran bojovat o deseti  a soustředil se hlavně na bránění. Hra pak byla hodně nervózní, plná faulů a diskusí. Svým výkonem hře nepomohl ani rozhodčí Fikejz. Ten v 55´dokonce vykáže trenéra domácích Kováče ze střídačky , který slušnou formou poukázal na některá chybná rozhodnutí v zápase. Utkání se dohrávalo za mírné převahy hostí, ale Tatran   svým obětavým výkonem soupeře téměř k ničemu nepustil. Naopak obrana Nové Paky v 61´zapomene na naběhnutého Peterku , a ten své sólo zakončí gólem jistoty – 3:1! Je rozhodnuté, soupeř rezignuje , a tak domácí i o deseti vítězí naprosto zaslouženě. Tatran podal výborný výkon, a to hlavně ve druhém poločase v oslabení.

Střely:       14:5

Střídání: 45´M.Ouhrabka (D.Peterka), 62´L.Przybyla( L.Zajíček), 64´Š.Svoboda (P.Šmucer)

ŽK  52´Š.Svoboda    ČK    33´P.Salač

 

Autor: Boris Kováč
21.09.2008
foto
Přečteno: 1695x

Související články


Diskuse k článku

Pro přidávání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
08:26:06 © Luboš Horák (2008 - 2024)