TJ Červený Kostelec - Tatran Hostinné 2:3 (1:2) 13.9.08
f s Statistiky

 

branky Tatranu:  10´Š.Svoboda, 11´a 53´P.Salač

hráč zápasu: 

Sestava:                       T.Baše

O.Jelínek      J.Vacek             O.Schwaninger   D.Buchar

R.Stránský      L.Przybyla    L.Zajíček        D.Peterka

              P.Salač                           Š.Svoboda

 

Konečně se Tatran dočkal vítězství! A to po zásluze, neboť za ním šel od první minuty. Domácí byli zaskočeni velkou aktivitou hostí. Salač a Svoboda v útoku o sobě dali vědět po několika minutách. V 10´byl Svoboda velmi důrazný v souboji s obranou i brankářem a doslova dotlačil míč za brankovou čáru – 0:1! Hned o minutu později se vysunul odvážně stoper Vacek. Jeho přihrávku stoprocentně zužitkuje Salač – 0:2 (11´)! Rozhodnout utkání mohl pak opět Svoboda (17´), ale netrefil míč z bezprostřední blízkosti branky. Kostelec pak přidal, snažil se hrát po stranách a potíže měl hlavně O.Jelínek. V 19´chybuje Schwaninger a domácí dávají kontaktní gól – 1:2! Do konce poločasu je hra vyrovnaná.

Druhý začíná dle očekávání domácím tlakem. Ve 38´chybuje Baše , ale zatím neinkasuje. Ve 49´Tatran zachraňuje tyč a v 52´chybuje Stránský v pokutovém území. Nešťastným odkopem připraví gólovku a je vyrovnáno – 2-2!

Rozhodující moment zápasu přijde o minutu později. Salač důrazem donutí chybovat obránce  a následně si mazácky poradí s únikem – 2:3(53´)! Závěr zápasu opět patří Tatranu. V 68´rozběhne Šmucer gólový brejk , ale je sražen brankářem v pokutovém území. Následnou  penaltou však Vacek pohrdne , a tak se skóre nemění. Čekají nás tak nervy až do samého závěru. Ani přes nastavených pět minut však hostím vítězství neunikne. Dnes sice útočná hra Tatranu předčila tu obranou , ale veze domů velmi cenné tři body . Je dobře pro tým, že se konečně chytilo i gólově.Za týden doma nás čeká opět silný soupeř – Nová Paka.

Střídání: 48´O.Jelínek (M.Ouhrabka), 54´O.Schwaninger( P.Šmucer), 70´P.Salač (M.Cerman), 71´D.Peterka (D.Rosa)

ŽK: 29´O.Jelínek, 69´P.Salač

Autor: Boris Kováč
14.09.2008
foto
Přečteno: 1641x

Související články


Diskuse k článku

Pro přidávání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
08:25:07 © Luboš Horák (2008 - 2024)